گوشت آزمایشگاهی برای اولین بار تاریخی در سنگاپور

تصمیم تحلیلگران مبنی بر اجازه تولید و فروش گوشت کشت شده در آزمایشگاه ، نقطه عطفی در کمک به کشور فقیر زمین و سایر کشورها برای حفظ امنیت غذایی و کمک به مقابله با تغییرات اقلیمی است.

یک کارمند Eat Just به فیله کبابی تهیه شده از مرغ کشت شده در آزمایشگاه که توسط این شرکت ساخته شده نگاه می کند. [فقط بخور / روترها]
سنگاپور به عنوان اولین کشوری که تولید گوشت کشت سلولی را تصویب می کند ، می تواند به عنوان الگویی برای سایر کشورهایی که مایل به افزایش تولید مواد غذایی با استفاده از این فناوری هستند ، عمل کند.
بروس فریدریش ، مدیر اجرایی موسسه غیرانتفاعی بین المللی Good Food ، گفت که سنگاپور انتقال جهانی را به سمت یک منبع غذایی “ایمن ، مطمئن و پایدار” هدایت می کند.
“در حالی كه كشورها برای تولید گوشت از كشاورزی حیوانات صنعتی طلاق می گیرند ، كشورهایی كه سرمایه گذاری خود را در این آینده غذایی روشن به تأخیر می اندازند خطر عقب ماندن دارند. بقیه جهان باید با تأمین اعتبار تحقیقات پروتئین جایگزین و همکاری با شركت ها از سنگاپور پیروی کنند فریدریش در بیانیه ای گفت: “برای اطمینان از یک مسیر دقیق و دقیق به تصویب و نظارت بر مقررات.”
دین جری ، مدیر تحقیق در دانشگاه سنگاپور از دانشگاه جیمز کوک در استرالیا ، گفت: “شما قطعاً یک اثر گلوله برفی خواهید دید.”
جری ، با این حال ، گوشت کشت شده را به یک محصول اصلی تبدیل نمی کند. وی انتظار دارد که بیشتر به بازار طاقچه ای عرضه شود که مایل به پرداخت حق بیمه برای گزینه های جایگزین گوشت است.
آژانس غذایی سنگاپور در تاریخ 2 دسامبر برنامه تولید و فروش مرغ کشت سلولی توسط Eat Just را تأیید کرد. این شرکت در ایالات متحده مستقر است و به دلیل ایجاد جایگزین تخم مرغ گیاهی شناخته شده است.
پل تنگ ، همیار ارشد مرکز مطالعات امنیتی غیر سنتی در دانشگاه فناوری Nanyang در سنگاپور ، گفت که تولید گوشت کشت شده مطابق با برنامه امنیت غذایی “30 در 30” دولت سنگاپور است. p >
طبق این طرح ، سنگاپور قصد دارد 30 درصد از نیازهای غذایی خود را تا سال 2030 تولید کند. سنگاپور با مساحتی بیش از 700 کیلومتر مربع ، فضای کافی برای کشاورزی ندارد و باید تقریباً 90 درصد مواد غذایی خود را وارد کند.
سنگاپور ، به گفته وی ، قصد دارد 10 درصد از نیازهای 2030 خود را با رشد پروتئین های خود ، که شامل گوشت کشت شده است ، تأمین کند. سایر منابع پروتئینی مانند تخم مرغ و پروتئین گیاهی و همچنین تولید ماهی بیشتر نیز مورد هدف قرار می گیرند.
“ویلیام چن” ، استاد صندلی مایکل فام و مدیر دانشکده گفت: “سنگاپور یک ایالت شهری است. ما زمین کمی برای کشاورزی داریم و (برای دستیابی به آن) امنیت غذایی ، باید توانایی تولید مواد غذایی محلی را تقویت کنیم.” برنامه علوم و فناوری غذایی NTU.
چن گفت بیماری همه گیر ویروس کرونا نیاز به کاهش اعتماد به غذای وارداتی را نشان داده است. چن گفت که با ایجاد اختلال در COVID-19 در زنجیره تأمین ، حتی کشورهایی که امکان واردات کالا را دارند نمی توانند به آنها دسترسی داشته باشند ، مرزها برای جلوگیری از شیوع بیماری بسته است.

مطالب مرتبط